2025-08-22 161 浏览
前排食過一次the grill room 覺得唔錯,星期六過黎食多次,壽司郎果邊部lift易等d😂 今次都係食semi buffet +主菜,見到唔少人share海鮮拼盤,望落都唔錯🥗semi buffet d野食同上次食有些少分別,今次有水果沙律同曲奇食,d提子好甜好大粒👍🏻🫕甘筍湯今次個湯係甘筍湯,甜甜地好開胃~🍝Chorizo & Pancetto Arrabbiato Línguine 個意粉幾好食,辣度適中,辣肉腸同煙肉嘅鹹香配搭得幾好,意粉質地彈牙有咬口。蕃茄醬汁調得酸甜平衡,唔會過膩。🍚Beef Cheek Mushroom Risotto 牛面肉整得幾腍同入味,唔會韌。意大利飯吸滿忌廉汁,食落好creamy

🥗semi buffet

🫕甘筍湯
今次個湯係甘筍湯,甜甜地好開胃~
甘筍湯

🍚Beef Cheek Mushroom Risotto