2020-05-08 950 浏览
由佢新店开张到依加都唔算多人食, 大家都去排隔离八鲸😅但多多都好好食架!~餐牌几多𩠌拣, 大部分都系大路野💁🏻‍♀️<聪明哥猪扒& 鱼饼& 柱侯牛腩>鱼饼入面有啲五色蔬菜朋友, 唔系咁岩我口味柱侯牛腩配腩汁(相认)🙌🏻因为煮得都够腍, 唔会柴皮痴牙, 都唔错😋<聪明哥猪扒& 贡丸& 大肠>⭐️聪明哥猪扒⭐️面脆但入面绝对唔会柴皮, +$2必试呀!😆(唔知有冇知音人)连住骨既肉最嫩最好食👍🏻贡丸唔讲啦😂大肠都好正🤤一黎唔系到到有得食, 有又未必好食~ 大肠配腩汁(系呀又系腩汁)好好味👍🏻------------------------------车仔面黎讲算系上品, 希望聪明哥猪扒可以比多啲人发掘啦😉 好多舖头已经好多人排啦, 肚饿等唔到真系可以试下多多车仔面💁🏻‍♀️

餐牌几多𩠌拣, 大部分都系大路野💁🏻‍♀️

<聪明哥猪扒& 鱼饼& 柱侯牛腩>

鱼饼入面有啲五色蔬菜朋友, 唔系咁岩我口味

<聪明哥猪扒& 贡丸& 大肠>

贡丸唔讲啦😂