2019-05-20 477 浏览
非常难得地约齐一班中学同学出黎聚旧食饭,最岩我地紧系有得玩Board game 既Cafe,一行十人约左系旺角聚会~我地Book左7点到,人流唔多,不过再晏啲就坐爆成个场,多人去最好Book定枱先.Party Set分别有Set A、Set B,价钱相差唔多,而且我地人多就拣左Set B,每人$159加一,款式多野拣啲!Board Game种类繁多,讲得出既都齐都有,所以黎呢到唔怕冇野玩唔怕闷XD特浓芝士薯条,芝士香浓,薯条脆身又香口,食落去芝味浓郁,作为前菜小食,大家好快一扫而空~凯撒沙律,酸酸甜甜好开胃,比想像中好食有惊喜!吉列珍宝虾,味道中规中矩,自己觉得炸粉偏多,食落去较粉质感芝士汁焗蔬菜,除左小食主菜,蔬菜都有,可以满足唔同人既需要,味道亦不错 。黑松露海鲜意大利饭,超盛大海鲜意大利饭!用料好有诚意,黑松露入味,口感Creamy,每啖都好新鲜,一黎到大家都忍唔住食多两啖,不过制作需时。蜂蜜绿茶、柑桔柠檬,绿茶偏啖,未话好入味,柑桔Lemon几受欢迎,最好既系饮完一大枝后可以再拣其他款式!
非常难得地约齐一班中学同学出黎聚旧食饭,
最岩我地紧系有得玩Board game 既Cafe,
一行十人约左系旺角聚会~

特浓芝士薯条
凯撒沙律
凯撒沙律,酸酸甜甜好开胃,比想像中好食有惊喜!
吉列珍宝虾

吉列珍宝虾,味道中规中矩,自己觉得炸粉偏多,食落去较粉质感
芝士汁焗蔬菜

黑松露海鲜意大利饭
一黎到大家都忍唔住食多两啖,不过制作需时。

蜜汁鸡肉串、泰式猪颈肉
特浓芝士薯条