2021-12-22 200 浏览
又到圣诞又到圣诞,大时大节当然要食餐好顺便去影下相喇晚餐当然要好味又igable 喇餐厅分室外同室内,见天气唔算冻就决定简左室外Chill下,室外仲有靓靓花墙 见到隔离枱食紧海神珍珠号,又好似几多款式同好岩打卡所以我们都跟住叫海神珍珠号好华丽,船上挂满24只杯,配合灯一闪一闪好靓有12杯生蚝+生蚝没有经过任何调味,带有淡淡海水味餐厅配搭了3款酱汁(威士忌/日本酒芥末汁/柚子香槟汁)令生蚝更加提鲜有层次4杯鱼子酱蟹肉杯+4杯蟹肉鸡汁鲍鱼鱼子杯+4杯 bloody mary 大虾3款都好吸引,蟹肉杯配上柚子好fresh鲟鱼黑鱼子烟三文鱼他他烟三文鱼,红菜头,鱼子酱,黎麦一层层铺上口感极丰富,好清新,做前菜可以开开胃口猪手哗!king Size!仲要切好是一旧旧,正阿懒人之选猪手最紧要皮脆而肉唔干身,佢做到👍Poseidon's treasure打卡之选,待应温馨提示准备定相机👍一打开冰气即刻升起好仙景❤️宝盒入面装住几款水果左边杯系RUM酒,可以接自己喜好添加
又到圣诞又到圣诞,大时大节当然要食餐好顺便去影下相喇
晚餐当然要好味又igable 喇

海神珍珠号

好华丽,船上挂满24只杯,配合灯一闪一闪好靓
有12杯生蚝+
生蚝没有经过任何调味,带有淡淡海水味

4杯鱼子酱蟹肉杯+4杯蟹肉鸡汁鲍鱼鱼子杯+
4杯 bloody mary 大虾
3款都好吸引,蟹肉杯配上柚子好fresh

鲟鱼黑鱼子烟三文鱼他他

猪手
哗!king Size!仲要切好是一旧旧,正阿懒人之选
猪手最紧要皮脆而肉唔干身,佢做到👍

Poseidon's treasure
左边杯系RUM酒,可以接自己喜好添加