2009-12-27 13 浏览
圣诞节日日都有节目, 今日中午快快食餐又去玩过. 葵芳为中转站, 食野先..... 白汁香肠火腿蘑菇意粉 : 当日既意粉比平时少左D汁, 比较干身 千岛海鲜薄饼 (半份) : 个饼底焗得几好, 好似食紧饼干. 汁同𩠌既份量 OK, 可以接受 蜜烧烟肉菠萝香肠 : 好like食既小食, 因为个烟肉焗得好香口, 连个菠萝食唔油腻,加d蜜糖甜甜地, 正 House Coffee : 一日既精神食粮唔小得一杯 coffee, 我觉得 lee 杯都可以叫中位既 coffee. 价钱方面系合理, 平及好过 M 记自称话好饮既 coffee.唯一就系假期没有 lunch set, 计起来就比平时贵左少少

2009-12-26
庆祝纪念