2025-04-20
餐廳裝修優雅,圓形大桌與精緻的吧台相輔相成💡燈光柔和,溫馨而浪漫🌹最正係有live band為大家獻唱🎶仲有點歌環節❗️食物質素比想像中高😳絕對會再訪‼️水牛城雞翼 $78醬汁濃郁,雞皮夠香脆🐔甜酸味和香料的層次感豐富帶子干邑虎蝦濃湯 $78 🧛🏻♀️二小姐大愛呢個龍蝦湯💕口感絲滑,海鮮鮮美濃郁,帶有微微干邑香氣🤤最正係龍蝦湯濃郁而不會涸喉,重有大大粒帶子🦞正蒜蓉牛油焗大蝦蕃茄汁扁意粉$168 蝦肉香口彈牙,搭配蕃茄汁扁意粉,味道香濃,蒜香四溢,蕃茄汁酸酸甜甜讓人食指大動😋不得不提呢度嘅意粉🍝食得出俾坊間高質👍🏻煙靭而掛汁度高煎西班牙黑毛豬梅肉時令蔬菜配蜜糖芥 $280豬梅肉肉質嫩滑,搭配時令蔬菜,賣相精緻📸蜜糖芥的甜酸提升了整體風味🍯每一口都充滿滿足感❗️Chardonnay $58 |Salty Cucumber $98味道不太突出,這裡的cocktails 會更出色。Salty Cucumber 感覺很清新🥒酒精感不濃,有清新嘅青瓜香氣伴隨呢度Live Band 每晚由7:30 - 9:30|Open mic 9:30 - 11:30,適合情侶浪漫約會🌹朋友把酒談心 或 🎶想大展歌喉嘅
水牛城雞翼 $78
醬汁濃郁,雞皮夠香脆🐔甜酸味和香料的層次感豐富
帶子干邑虎蝦濃湯 $78
🧛🏻♀️二小姐大愛呢個龍蝦湯💕
蒜蓉牛油焗大蝦蕃茄汁扁意粉$168
煎西班牙黑毛豬梅肉時令蔬菜配蜜糖芥 $280
味道不太突出,這裡的cocktails 會更出色。