成间餐厅堪称收藏馆,每处都系老板嘅古董和精心挑选嘅小玩意,360度打卡无死角北京烤片🦆素鸭竟然有鸭肉鸭皮嘅口感,同坊间食嘅好唔同好好奇有乜特别煮法!最surprise照烧酱真系有真正北京烤鸭酱汁阵烟熏味,甜而不腻加上青瓜,同食北京烤鸭嘅感觉认真差唔多~Kobe’s favourite🍔难怪叫巨人汉堡,当之无愧系巨无霸而素汉堡扒不论系口味定质感都好似肉仲要keep到油香肉汁新鲜番茄同菜苗夹埋BBQ酱,黑椒味唔会死咸反而越嚼越有香Lakssa Cha Cha Roti本人唔系特别好咖喱,但系知道呢度都主打东南亚菜式,决定一试,结果食到停唔到口咖哩有好重椰奶香之余,香叶浸泡释香气,更调和咖哩咸味奶香之间嘅平衡,印度薄饼好香脆,牛油香气浓郁,点咖哩实在太好味KFC韩式炸鸡粒开胃菜出色韩式辣酱甜甜辣辣,素鸡粒「肉质」好有嚼劲,同真鸡粒可一比拼!已经同屋企人约定要著得再靓啲再打多次卡,睇得更食得,两个人清晒啲嘢食😂饱到行唔到

北京烤片🦆
素鸭竟然有鸭肉鸭皮嘅口感,同坊间食嘅好唔同
加上青瓜,同食北京烤鸭嘅感觉认真差唔多~

Kobe’s favourite🍔
难怪叫巨人汉堡,当之无愧系巨无霸
而素汉堡扒不论系口味定质感都好似肉
仲要keep到油香肉汁
新鲜番茄同菜苗夹埋BBQ酱,黑椒味唔会死咸反而越嚼越有香

KFC韩式炸鸡粒

KFC韩式炸鸡