2024-04-16 25 浏览
土瓜湾高质汉堡外卖店🍔做完运动好肚饿,之前发掘到附近有间高质好味、性价比唔错嘅Burger外卖店!😍🍔 一段时间冇去,发现而家除咗Burger,仲有Shawarma卷饼同肉酱意粉添!咁一于试下新嘢先!Lamb Shawarma羊肉卷饼 $95Shawarma 沙威玛同Kebab唔同,喺中东地方,例如叙利亚、黎巴嫩、巴勒斯坦、约旦等常见嘅快餐小食,而同土耳其Döner免治肉亦都系有唔同嘅。Shadi 嘅Shawarma总共有2款肉类选择,分别系鸡肉同羊肉,今次我就拣咗羊肉。Pita bread 裹住羊肉、蕃茄、生菜、腌黄瓜、洋葱,配上chilli sauce。卷饼烤过,拎上手热辣辣,咬落去啖啖肉,同埋几juicy。Spaghetti Bolognese鸡肉肉酱意粉 $100肉酱意粉总共有3款肉酱选择,分别系鸡肉酱、羊肉酱、和牛肉酱。比起坊间嘅肉酱意粉,罗勒香气突出,感觉清新,意粉口感唔错,肉酱份量都好多。SHADI土瓜湾谭公道108-114号云天大楼地下A号舖
土瓜湾高质汉堡外卖店🍔

Lamb Shawarma羊肉卷饼 $95