2022-01-23
🚩最近避免去人多嘅地方食飯😛Cobo House 是日人少少👥👥lunch全場2枱👥👥第一次見佢少人成咁🥲🚩餐廳menu隔1-2個月就轉一次🧕🏻食物次次不同🕵🏻♀️你會食得出廚師好俾心機設計每一個menu👨🏻🍳今次主題係家禽Game of Poultry🍗今日揀左個6個course嘅menu📖📖📓Cobo House 咁多個menu我都食過😆今次都好有驚喜🤩🥇🐤珍珠雞平原雞煎香配蠔❣️好好食❣️好濃好香嘅雞味🍽好想食埋隔離嗰碟🙋🏻♀️🥈Espresso鵝肝☕️配白身魚🐟 好有記憶點🥉個甜品 成隻出奇蛋🥚咁 但入面非常精緻🤩🤩有隻流心嘅雞蛋黃🤩🤩個蛋下面嘅栗子🌰蓉同其他配料🤤又靚又好食😈🚩成餐飯你完全感受到個份心機同想你食得開心嘅誠意🐢🐝閏蜜生日飯🎂情人節撐枱腳之選👩❤️💋👨
🥈Espresso鵝肝☕️配白身魚🐟 好有記憶點