2019-05-22 314 浏览
朋友同朋友家人都试过 都十级推荐就带左我黎威威一入到去既装横好梦幻 好多云朵同公仔 立即少女心爆发!连野食都配合返店铺既装修 饮品上面都有云朵既装饰 非常得意!我自己就点左绿茶忌廉沙冰,软绵绵既绵花糖上面洒上红莓味既碎碎,夹住绵花食 酸酸甜甜 好好味。而绿茶沙冰调较既味道都好合我心意!无绿茶既苦涩又唔太甜,赞赞!然后上左小食 系朋友十级推介既黑松露薯条真系好好味 每条薯条有香浓既黑松露味道 点唔同酱汁 重有多重滋味添!食完心心眼!然后上既主食 都好印象难忘!黑松露牛肝菌扁意粉既意粉硬度煮得恰好 黑松露同牛肝菌融和 简直一绝!羽衣甘蓝就食得多 但羽衣甘蓝薄饼就第一次试 味道都相当特别睇得出店主好用心整每道菜 由食物既味道到卖相都一丝不苟!所以好多人都黎食,基本上都要预早订台先食到嫁!下次一定带埋其他朋友再黎!回味无穷!
朋友同朋友家人都试过 都十级推荐
就带左我黎威威
一入到去既装横好梦幻
好多云朵同公仔 立即少女心爆发!

然后上左小食 系朋友十级推介既黑松露薯条
食完心心眼!

然后上既主食 都好印象难忘!
羽衣甘蓝就食得多 但羽衣甘蓝薄饼就第一次试 味道都相当特别

用餐时段