2024-01-27 503 浏览
扑鼻而来的是港式点心的鲜香,Man Wah 实在系搞得我心瘾瘾。头盘上嚟,包装着斑球的烧卖真系令我拍案叫绝,鲜到弹牙,每啖都好似有海嘅味道在口中游。再来点个凤爪,点阵佢个皮软滑有劲,入口即化,真系绝妙!吞咽之余,既满足得滋味,好过瘾!之后一试虾饺王,皮薄肉嫩,虾仁弹牙新鲜。一咬落去,感觉得到啲虾饺跳跳扎扎,真系让我大呼过瘾。这美妙滋味唔止系肚子满足,连心都满足晒!而家谂起𠮶碟黑松露糯米鸡,黑松露𠮶阵香味喷喷的,与传统糯米鸡完美融合,简直系米饭界里的一股清流,香气扑鼻,啖啖肉嘅糯米鸡让人回味无穷。食完呢顿饭,我只想讲两个字:正爆👍!大家如果想试真正嘅港式滋味,Man Wah 绝对值得一试!