2017-08-28 1618 浏览
是日要同友人hea等七个钟上回讲到要去帮宝拎野,食完lunch拎完野又系时候转场听同事讲呢间系野系上环系佢朝朝返工前必去之地,所以今日经过就同友人入黎坐下啦。先黎一杯友人既americano,饮左一啖,水既比例可能太多喇。话落special beans之后会甜啲,真系唔太觉老老实实再黎12蚊曲奇如果可以焗返热佢就好喇,而家有啲太软身,是关本人就喜爱脆口野既。但triple chocolate都名不虚传既,朱古力味好浓厚。坐左一阵到我忍唔到舖内重重既咖啡香味,于是叫左个muffin tea set梗系黎返杯系上年系欧洲狂饮既mocha怀旧下啦呢杯当然系冇欧洲果啲咁好饮,朱古力味有啲太多,咖啡味就可以重返少少。但整体都blend到一齐既店员推介话无咁甜既lemon raspberry muffin其实都有啲甜,佢话整热左会有流心既效果,都冇既 食落只味似柠檬纸包蛋糕😂脆脆如果唔系糖黎既就好喇...入面既raspberry 浆都可以多返少少坐到好鬼冻,点解香港既冷气要开到咁鬼大
是日要同友人hea等七个钟
上回讲到要去帮宝拎野,食完lunch拎完野又系时候转场

Americano  with  special  beans

Triple  chocolate  cookie
再黎12蚊曲奇
Mocha
梗系黎返杯系上年系欧洲狂饮既mocha怀旧下啦

Lemon  raspberry  filled  muffin
食落只味似柠檬纸包蛋糕😂

坐到好鬼冻,点解香港既冷气要开到咁鬼大

Mocha