(非会员)
2008-06-20 52 浏览
禽日放工前觉得好肚饿,又想食拉面, 就起OpenRice Check下葵涌附近有无好嘅拉面介绍, 比我发现间拉面馆, 评分都OK, 就独自去试下菜啦! 若OK, 下次就拉大队去.入内环境细细, 不过够干净同坐落几舒服, 菜单除了一般性嘅九州, 鳗鱼, 软猪骨等等拉面/乌冬外, 重有血地狱系列, 咖哩系列, 日式小食等等.我就叫咗我个人最爱食嘅咖哩吉列猪排拉面, HK$33 (包嘢饮), 块吉猪D炸粉炸得几松脆, 不过有阵油味, 拉面幼细够弹牙, 咖哩汤低有日式咖哩味, 似出前一丁咖哩面个阵味, 不过汤几清, 无味精及够热, 面嘅配料合为日式拉面落个D, 不过不多. 最后, 整碗拉面比我食晒, 连汤都饮光, 立时满足晒, 杯热奶茶较为多奶, 少了茶味. 食完真系好饱. 试完次, 下次就带班FD食, 咁就可以叫D小食一切食, 小食都OK平.

带班FD食, 咁就可以叫D小食一切食, 小食都OK平.