2020-10-20 639 浏览
其实我自己同男朋友都真系好钟意食burger铜锣湾呢个地方简直系burger胜地😙喺百德新街后少少行完街就有一间新选择👍😍叫moomooplus价钱上面佢真系一啲都唔贵而且环境又几大几舒适我谂之后用嚟睇波或者同朋友饮嘢都唔错🤪首先小食方面我哋叫咗一个炸鸡锤原来系四只唔同嘅sauce 都有所以自己想要咩味都OK💋食落去劲Juicy又脆 所以我哋再嗌多左六只🤣🤣🤣另外一个我哋要咗一个肉酱薯条估唔到嘅系原来配合埋burger会有套餐价 劲抵食 相信佢个肉酱系自己调校,酸味同辣味适中薯条啱啱新鲜炸起,淋落去特别会有芝士同肉酱嘅香味👍到今日嘅主菜burger啦!!男朋友要嘅系美式之堡对于钟意食牛肉嘅佢来讲呢个真系好正!!牛肉嘅脂肪同牛肉嘅比例真系唔错所以食落去特别多肉汁 加埋佢本身会有BBQ汁所以一咬落去就会有好多肉汁涌出😘好有满足感而且仲有烟肉芝士蕃茄生菜又唔惊太过油腻 同埋层次感都唔错佢块牛肉仲厚过我只手指😂😂我自己就不嬲好钟意食有菠萝嘅burger所以我自己要咗热带之堡牛肉一样都系好有肉汁👍😂我呢个最正嘅系菠萝同烟肉融合埋一齐嘅时候酸酸甜甜特别易入口而且我𠮶酱系千岛酱超好食!!虽然食到真系
其实我自己同男朋友都真系好钟意食burger

🤣🤣🤣

另外一个我哋要咗一个肉酱薯条
薯条啱啱新鲜炸起,
淋落去特别会有芝士同肉酱嘅香味👍

到今日嘅主菜burger啦!!
男朋友要嘅系美式之堡
对于钟意食牛肉嘅佢来讲呢个真系好正!!
牛肉嘅脂肪同牛肉嘅比例真系唔错
所以食落去特别多肉汁 加埋佢本身会有BBQ汁
所以一咬落去就会有好多肉汁涌出😘好有满足感
而且仲有烟肉芝士蕃茄生菜
又唔惊太过油腻 同埋层次感都唔错
佢块牛肉仲厚过我只手指😂😂

我自己就不嬲好钟意食有菠萝嘅burger
所以我自己要咗热带之堡
而且我𠮶酱系千岛酱超好食!!

虽然食到真系好饱但系见到佢有newyork cheesecake 都嗌埋!!!
因为真系唔多地方有
佢哋真系好贴心将旧Tweets cake帮我哋已经有条界线分咗两份😎
饼底做得唔错 而佢中间嘅cream cheese就正 好友奶香而且调校得唔错食落去好有芝士味 隔离佢仲放咗啲长做伴碟添

食咗burger呢啲咁有份量嘅main
我哋就要埋佢嘅Lemonade😂男朋友话要同我一样试吓
入口𠮶种酸味系会令到本身食咗嘢嘅味道油腻感去除晒👍 而且又抵嗌

• 热带之堡
  • 经典之堡