餐厅: 星洲總廚 (大全街)
资讯:

之前喺现崇山食过星洲主厨,佢嘅厚切猪扒简直系一试难忘!肉质丰富,而且非常抵食。今次见到呢间餐厅个名咁熟口面,就嚟睇吓系唔系同一个厨师嘅出品😂一开头见到个餐牌,已经觉得好似,直到亲口试到厚切猪扒,就觉得终于食得返啦~~~满堂椰浆饭:首先好大份,有一只留心荷包蛋,4-5块猪颈肉、3-4块鸡扒、咖喱牛腩、好多炸鱼仔同花生,口感非常多层次同丰富!啲肉全部都好入味,咖喱汁都好香好惹味、但系个牛腩就有啲韧。招牌厚切猪扒喇沙:一啲都冇失望,个厚切猪扒依然系咁多汁、调味好够非常入味,肥瘦均匀!喇沙掺掺个味都几好,椰汁味好重,配料都几多好多个豆卜同埋两粒鱼蛋再加半只蛋!性价比劲高

满堂椰浆饭:

招牌厚切猪扒喇沙:
满堂椰浆饭
招牌厚切猪扒喇沙
厚切猪扒
陈年柑桔话梅水
2023-02-12
等候时间
10 分钟 (堂食)
满堂椰浆饭
招牌厚切猪扒喇沙