2015-09-01 2145 浏览
等左十分钟左右有位,背对住蹓冰场,环境认真一流!同朋友倾偈嘅好地方!我地叫咗:蟹肉花生酱沙律!份量几大碟,蟹肉好多!好重手,花生酱味道其实几特别!!食三份一开始腻!肉眼扒(10安士)--配煎蕃茄、长条西兰花及薯条!仲有一碗蛋黄酱另外上!牛扒我要五成熟!上碟牛扒中间仲有一点红,好好,牛味重!唔点酱食都得!配菜做得几出色!尤其煎蕃茄!外面略焦,里面juicy多汁!粗身薯条本身有味!所以无点茄汁!咁样可以食到薯味!西兰花形状同平时见唔同,整体OK!食完呢2样有D饱,但无理由唔食埋甜品既,杂莓挞,呢款挞隔住厨窗见师傅整!味道当然good!忌廉好滑!唔会过甜!杂莓新鲜酸甜!配埋脆口挞底!完美!整体黎讲真系唔错,朋友问起九龙塘有咩好食我一定推荐呢到,如果等位时间可以短D就更加PERFECT!今次我地都系好好彩等10分钟就有了。
我地叫咗:
!忌廉好滑!唔会过甜!杂莓新鲜酸甜!配埋脆口挞底!完美

等候时间
10 分钟 (堂食)