餐厅: LN COFFEE
资讯:

2022-05-22 776 浏览
自从打咗第二针疫苗全新爆发湿疹后 睇中西医都冇乜用 改食素后大有改善起码夜晚瞓得着觉今次系LN coffee几啱心水因为gluten free pasta需要多啲时间准备所以我喺到步前20分钟已经打电话通知因为之前揾唔到gluten free pasta 所以已经几个月冇食过pasta 所以食得好满足个南瓜汤都几好饮之后仲叫咗burger 配菜有得拣 老婆话都几好食唔记得咗影龙舌兰糖浆嘅柠檬姜蜜 但系有惊喜老婆好欣赏我自己叫咗matcha latte, 改咗用豆奶 +完全走糖 影得唔系好靓但系劲香😁佢喺门口仲有好多俾你可以买返屋企自己煮嘅素食好多选择 有啲甚至系芬兰嘅营养品 下次去再帮衬下
自从打咗第二针疫苗全新爆发湿疹后
睇中西医都冇乜用 改食素后大有改善
起码夜晚瞓得着觉

今次系LN coffee几啱心水
个南瓜汤都几好饮
Pasta  with  black  truffle  sauce

Daily  soup  (pumpkin  soup)

之后仲叫咗burger 配菜有得拣 老婆话都几好食

Mushroom  Burger

唔记得咗影龙舌兰糖浆嘅柠檬姜蜜 但系有惊喜老婆好欣赏

Matcha  latte

Daily  soup  (pumpkin  soup)
Mushroom  Burger
Matcha  latte
  • Pasta with black truffle sauce