2024-04-22 9 浏览
南昌好耐冇过嚟呢边行,夜晚见到呢间酸菜鱼,用劲少女嘅粉红装修,就吸引咗入去价钱都非常之抵,有一个小食,一个甜品,一个主菜,一碗饭。$138 酸菜鱼套餐酸菜鱼好有诚意,仲用一个细嘅火一路热煮,唔会冻。超钟意食呢个够酸嘅酸菜鱼,鱼片好滑溜,冇骨,劲大碟,两个人share都好够食。$118 口水鸡套餐呢个餐差唔多有成半只口水鸡,鸡肉非常之滑溜,鸡皮都好滑。而且有小小麻辣。越食越过瘾,好容易就食晒成碗饭。$38小酥肉呢个价钱,份量都好大碟,又系脆卜卜,我仲配口水鸡个汁,超正!小食配咗一个酸辣土豆丝,凤爪。土豆丝又系好够味,凤爪都整得好好食。另外配咗两份炸鲜奶。炸到脆卜卜,入边嘅鲜奶仲系热辣辣好滑。另外怕辣,就叫咗杯手打柠檬茶,见到店员真系用手打,而且都好好饮,比起外面嘅都唔输蚀。
南昌

价钱都非常之抵,有一个小食,一个甜品,一个主菜,一碗饭。

$138 酸菜鱼套餐

$118 口水鸡套餐