2021-03-07 75 浏览
豆腐花小妹就食🉐️多 但香滑豆腐花米线就真系第一次食🤩😍第一啖食左豆腐花 好滑好🈶️豆香味 其他材料系🈶️猪肉碎 菜脯 酸菜 我加左木耳啊😍🤩将所有食物捞埋一齐 米线质感刚刚好 都几弹牙🦷🤤🤪估唔到豆腐花同以上食材咁夹啵 因为真系好好食好滑 小妹推介大家trytry🤤🙂另一碗点了招牌酸菜汤 加了牛肉饼 牛栢叶 鸭血 莴荀片 超级无敌丰富的一碗米线😍😋牛肉饼真系直🉐️推介 手打feel好🈶️牛肉的味道👍🏽👍🏽其他食材都几新鲜😉🙂惹味鸡软骨都唔错 麻辣味唔会太辣 不过入口后会慢慢飘出来 都几正正 最欢食鸡软骨的了heeheee🥰🥰另外贪🉐️意点了一埕的洛神花茶 个杯仔同饮品都雪到够哂冻 好细心❄️❄️味道正宗 唔会很甜 酸酸地都几开胃🐷😀
香滑豆腐花米线
招牌酸菜汤