2019-01-09 271 浏览
平時都好鍾意食麥當勞嘅早餐,所以每次返工前都一定會早啲起身食,而呢排麥當勞新出左呢個奶醬嘅熱香餅,本身都鍾意食奶醬同熱香餅嘅我黎講,簡直係perfect match,令我更加想食熱香餅起呢個價錢來講已經好好食,佢會比一條花生醬同一小杯煉奶,花生醬嘅量多到我覺得可以點六塊熱香餅😂超級豪氣既包裝,而煉奶嘅份量就啱啱好。炒蛋唔好期望太高,佢唔係話好滑但都幾好食,可以落鹽同黑椒,而薯餅因為啱啱炸好嘅關係,好夠脆好好食。鍾意食奶醬既朋友值得一試麥當勞嘅咖啡唔係話好貴,但佢嘅質素其實同Starbucks或者Pacific差唔到,最鍾意佢既咖啡豆有朱古力味,朝頭早醒神就最啱不過👍🏻👍🏻

珍寶早晨全餐
普通濃黑咖啡