我見荔枝角開咗間懷舊嘅樓上Cafe,所以搵日上咗去試,點知可一不可再😵,佢哋嘅環境係幾舒服嘅,裝修同擺設都有超濃厚嘅舊情懷,佢哋嘅嘢食以西餐為主,款式唔算多,不過價錢以樓上Cafe來計算貴😅,食物質素仲要超普通,最離譜嘅係我等個頭盤沙律要半個鐘,上主菜要九個字😵😵😵😵😵😵🍝拿破崙意粉 $130 :其實睇張相都已經覺得淡而無味,事關佢成個意粉勁淡,冇乜蕃茄味,呢個價錢有四至五粒雪藏蝦,都係冇乜味嘅,份量又唔係多,等咗我差唔多一個鐘就係食咁既質素😵😵當然我知道佢哋係唔夠人啦,但係真係太離譜啦,好彩嗰日係放假,要返工嘅真係拍枱走😵😵😵🍝香辣牛肉炒腸粉$120 :另外呢份炒腸粉其實幾特別,所以叫嚟試吓,不過完全冇驚喜,腸粉唔夠滑之餘都算厚,都係淡而無味😵,而牛肉份量又唔多,炒出嚟比較老仲有啲靭添,份量都係得好少,所以係好唔抵食😵😵🍹鮮奶咖啡 $45 :另外咖啡方面就唔算太出色,普普通通咁,咖啡味適中唔算太香濃🍹特濃朱古力 $45 :另外叫咗杯熱嘅朱古力,佢個賣相有啲普通,其實唔拉花好過拉,見到相就知點解,味道都唔算特別😵😵