2010-03-01 12 浏览
第一次寫食評,因為真係覺得忍無可忍!我同d frd 尋晚去上址食飯,諗住一大班frd 去樓上 cafe 可以傾下計,開開心心過一晚。點知就被呢間 cafe 破壞晒!我地一行 8 個人o係 7:45 到達,未夠 8:00 就落晒 order,每人只係叫左一個 pasta 同埋一杯野飲,不過講你都唔信,我地最早有野食o既果個 frd 都要等一個鐘。最離譜o既係最尾一個有得食o既係要等差唔多兩個鐘!! 尋晚已經唔係 full house,同d waiter/ waitress 講佢地都只係好冷淡講一句"唔好意思,我幫你跟跟",之後就會返去個水吧位度同其他人傾計。水吧大大話話有5~6個人,但係無一個係做野。我地o係呢兩個鐘內面已經催左佢地5~6次,期間一個frd 走去水吧度同佢地講,佢地竟然答"你都見我地係 cafe 仔,係會慢d"。大佬呀,呢個唔係藉口 or 理由囉,你做唔切就叫你d 傾緊計o既伙記幫下手啦,佢地都無野做!!同埋佢d野淡而無味,第一杯放低o既藍苺乳酸,試一啖除左覺得佢係凍o既外,就同水無分別,要同d waitress 講無味,佢先會加多d藍苺汁落去。另外,叫左個蕃茄牛肋條意
第一次寫食評,因為真係覺得忍無可忍!

點知就被呢間 cafe 破壞晒!

同埋佢d野淡而無味,第一杯放低o既藍苺乳酸,試一啖除左覺得佢係凍o既外,就同水無分別,要同d waitress 講無味,佢先會加多d藍苺汁落去。另外,叫左個蕃茄牛肋條意粉,同樣無味!

以佢收o既價錢,provide 一d咁o既質素o既服務,我覺得一d都唔值囉!
2010-03-01