2011-08-08 6 浏览
这间食过好几次,今日谂住带个未来食过的朋友来,中午11:45-13:00真系超多人。等位等到真系吾耐烦,如果你有在快餐店等过位这情况一模一样,多人多到连老板伙计都发脾气,老板成日叫人将就将就,就得多真系想客人再店内打架咩,外卖应接不霞,客人又企起身自己攞食物,真系乱到不碪,吵过街市,执台执得慢,地方本身已经系大排档Feel,是次感觉得很污糟,食食下有个阿伯企系到等位时不停系咁采矿,真系好核突,都吾知系吾系特登系咁,想快d攞到位。如果要去最好11:00前去到,吾系等到你傻! 有个阿叔自已一个攞一个位叫人开6位茶,等我们全部食完走啦,佢再CALL人埋位,咁样先霸到位。讲返食物点心真系OK,最好食刚蒸好的点心,款款都好食。小菜套餐: 特别喜欢生炒骨$33连饭,骨外软内脆好好食。洋葱蕃茄红生鱼$36连饭 哩个都好好味! 而家套餐无例汤送好似觉得吾低!如果只评食物这间是 ,咁样等位法,十年如一日都吾善 老板真系要谂谂佢!
,真系好核突,都吾知系吾系特登系咁,想快d攞到位。
讲返食物点心真系OK,最好食刚蒸好的点心,款款都好食。

如果只评食物这间是
,咁样等位法
,十年如一日都吾善
老板真系要谂谂佢!
2011-08-07
等候时间
20 分钟 (堂食)
  • 生炒骨、黑椒猪肚