2025-07-23
以往只有在櫻之城食午餐。由於食物質素很好,又高。剛巧我工作地方需要攪一個大食會。於是乎,便第一次試下這裡的到會。我點了兩款炒飯。蟹籽炒飯,豚肉炒飯,炸墨魚蝦卷,煎餃🥟(3打)哈哈😂!因此太好食,所以多點一些給同事食。雞翼,中華沙律,日式炒野菌雜菇。菜心等等。份量預14人的。所有同事都係第一次食這餐廳的食物,都讚不絕口!佢哋最喜歡💕的是餃子🥟,炒飯,中華沙律,墨魚卷,菜。菇。。。其實最後佢哋都差不多吃光所有食物!太好,沒有浪費🤗🤗所有食飯,保持到一貫好味😋的水準!食飯一打開,香噴噴的!大家已經食指大動!難得見到同事們都吃得津津有味,我自己都覺得好開心!下次會再試吓點不同食物比佢哋試下先🥰🥰🥰🥰🥰而且我覺得這裡的「到會」遠比「大集團」的到會好食好多!推薦!😚😚
份量預14人的。