2021-06-11 460 浏览
佐敦好多野食?想食甜品记住嚟试下呢一间!每款甜品由老板娘亲手制作,高质之余,更加有满满心思💓🦐脆虾多士$45虾多士即制香口,丰富虾肉好弹牙,怀旧经典小食系'old seafood'最爱🤪🐥咸蛋鸡翼$50鸡翼采用无激素,表面嘅咸蛋黄酱好香浓,脆口之余,更添一份甘香邪恶❤🫐鲜果拿破仑$48拿破仑嘅厚度值得一赞,现焗脆皮酥皮,老板娘更加建议攞手嚟食🥰面头配料丰富,一大啖咬落去,配埋香甜而不腻嘅吉士酱,简单得嚟味道都好惊喜~🧀榴梿焦香芝士蛋糕$58好开心啱啱好遇上老板娘新鲜出炉嘅芝士蛋糕,加埋浓滑榴梿香,点可以错过?芝士蛋糕香滑,底下更有新鲜榴梿肉,超正!细细个,记得一个人独食晒🤫🍰黑芝麻豆腐芝士蛋糕$40黑芝麻味好出,cream打得香滑绵密,原味蛋糕底松软有心思😋🍓士多啤梨牛奶$40饮品同样好味!饮得出真系加咗新鲜嘅草莓去打,鲜果肉加埋绵密奶泡,啖啖都系草莓香❤凉浸浸非常解暑~小店非常之有人情味,老板娘得闲嘅时候都会同食客打招呼,食住都觉得好窝心😉

🦐脆虾多士$45

🐥咸蛋鸡翼$50