餐厅: Green Waffle Diner (擺花街)
资讯:

2024-03-26 236 浏览
同朋友聚下旧,就去左中环周围行下,见到转角位有间餐厅好正就入去试下,唔驶排队就可以入座,环境好宽敞,地方都几大坐得几舒服,餐厅仲有生酮饮食,素食者既福音,仲有各式既窝夫都好正,仲有几款味道比你选择,仲可以加配唔同配料,主食方面都有西餐选择,我就拣左烧烤猪肋骨伴番薯条配沙律、香脆鸡翼6只、orange blossom cocktail烧烤猪肋骨伴番薯条配沙律:$168呢期做紧买一送一优惠,份量二块加埋一齐大份既,我地二个大男人食就唔系好够分,肉身够软属,食落块比较淋,入口即溶既感觉,番薯条炸得脆口味道唔错香脆鸡翼6只:$118鸡翼有二款味道,鸡翼好厚肉,外皮炸得脆口,配埋酱汁一齐食口感好滋味,酱汁融入晒啲肉里面好入味orange blossom cocktail:$88橙味既鸡尾酒🍹 少少酒味酒香,选用Green Fermentation Lab的原味康普茶、新鲜橙汁及Vodka冲调而成,新鲜橙汁的天然清甜味与伏特加融合,为鸡尾酒增添了丰富的果味,康普茶具有丰富的有机酸和天然益生菌,有助于促进消化和增强免疫系统,味道清新且开胃📍地址:Green Waffle Diner (摆花街) (中

烧烤猪肋骨伴番薯条配沙律:$168

香脆鸡翼6只:$118

orange blossom cocktail:$88
📍地址:Green Waffle Diner (摆花街) (中环)
中环摆花街43号地舖