2017-02-03 243 浏览
友人生日饭...就她选了港岛区...不过真系稳秘到...行过左都唔察觉入到去, 简约的装潢, 每枱之间都不会太逼...Order左3个set, 生日wo, 豪d要升级转蟹肉南瓜汤 同黑松露菌忌廉汤 两个汤都浓郁 只系比较大碗除左汤 仲会跟蒜蓉包 同 沙律 ... 我地想试多几款小食 于是升级 要鹅肝配焦糖酒醋蓝莓 同埋 大虾占米多 个人觉得'混酱'的大虾比鹅肝 更出色 很惹味黑松露面包蟹意大利饭 很特别的一道菜 我地见到menu已经好想试 虽然佢睇落去好似唔系好大 原来愈食愈有 好有蟹味烧羊架 份量都好大 个人觉得浓味左d BBQ烤辣味西班牙猪肋骨 哗 都系好足份量 烤得好惹味 个薯条都好香脆 以它的份量真系好满足 当中亦有惊喜嘅 好适合三五知己开心share
入到去, 简约的装潢, 每枱之间都不会太逼...

个人觉得'混酱'的大虾比鹅肝 更出色 很惹味
烧羊架 份量都好大 个人觉得浓味左d