2021-04-19 298 浏览
🥚石門輕食🍟推介指數 ❤️❤️❤️🤍🤍石門站對出有兩個充滿食肆嘅廣場,真係總有一間會令人作出決定,late lunch 時間都唔算多人,游走後揀咗一間小店,見到巨人漢堡包張相好吸引。可惜睇完餐牌後店員才告知漢堡包售罄⋯⋯ 咁就轉輕食啦。🥚溫泉蛋卡邦尼意粉配薯條✨意粉外觀精美,溫泉蛋恰到好處,食落似白汁意粉,配料有椰菜同三色椒。✨粗薯條新鮮熱辣辣炸起,卜卜脆好好食。🍚浦燒鰻魚飯鰻魚配上車厘茄、青瓜絲同中華沙律,感覺住家式,份量比較適合女孩子。🥤Iced Cappuccino:質素平穩,甜度適中。🌹皇后花茶:Homemade 混合茶包,內有玫瑰、茉莉同洛神花。大概熱水唔夠熱亦沒有蓋焗住,沒有任何花味,只係淡淡粉紅色嘅水。總結:-食物 ❤️❤️❤️🤍🤍環境 ❤️❤️❤️🤍🤍服務 ❤️❤️❤️🤍🤍.··餐廳:Supine (沙田)地址:沙田石門安群街3號京瑞廣場1期2樓210號舖
🥚石門輕食🍟
推介指數 ❤️❤️❤️🤍🤍

🥚溫泉蛋卡邦尼意粉配薯條
溫泉蛋卡邦尼意粉

✨粗薯條新鮮熱辣辣炸起,卜卜脆好好食。
薯條

🍚浦燒鰻魚飯
浦燒鰻魚飯

🥤Iced Cappuccino:質素平穩,甜度適中。
Cappuccino

皇后花茶

總結:-
食物 ❤️❤️❤️🤍🤍
環境 ❤️❤️❤️🤍🤍
服務 ❤️❤️❤️🤍🤍
餐廳:Supine (沙田)
地址:沙田石門安群街3號京瑞廣場1期2樓210號舖