2021-09-22 131 浏览
鹅肝伴牛柳不过不失,有大把好食过佢既餐厅。个羊ok, 好过牛柳。不过waitress既服务态度令我不得不留差评。短头发戴眼镜既waitress服务态度恶劣,问佢野饮可唔可以上左先,佢话“等我放低埋碟野先得唔得”,个语气大家可以想像到啦,好似你阿妈对左你几十年,烦你烦到不得了个个语气。咁大佬当然得啦,都系见你咁岩过黎我地台上菜,顺便问下姐,对唔住lo ;)跟住食饱牛柳,爸爸觉得完全唔饱肚,又咁好彩得个位waitress,唯有叫佢啦。我话加个蛋黄酱意粉呀唔该,佢即刻尾头深锁,“咩啊?”,个语气又系熟悉既语气,好似你问啊妈借1000万,啊妈想x你个个语气。哇大佬,又对唔住lo,即刻拎翻个mic战战兢兢讲多次。**For唔想睇咁大段野,又苦苦揾紧餐厅既人睇既总结:用餐经历不愉快,还望餐厅改进。想有一个愉快既约会唔好食呢间,想难忘就可以。p.s.10%服务费系比有礼貌既金发马尾姐姐。
鹅肝伴牛柳不过不失,有大把好食过佢既餐厅。
个羊ok, 好过牛柳。

不过waitress既服务态度令我不得不留差评。

p.s.10%服务费系比有礼貌既金发马尾姐姐。
小心翼翼加单既蛋黄酱意粉
鹅肝牛柳