附近睇完展览觉得肚饿就一于入去食,冷气好凉,夏天热辣辣入去真系好爽,或者都有户外位任你拣。食午餐,入面系buffet形式嘅,仲有个bar系隔离嗌嘢饮,食𠮶日系亚洲菜色,不过都有好多款面包呀蛋糕同沙律拣,斋面包都已经有四、五款,然后搽面包又有四种可以拣,有两款芝士又有蒜蓉牛油同Cream Cheese,比起其他得普通牛油嘅buffet真系好有心。讲翻主菜,我都系事后睇翻先知系素食buffet,我依啲平时唔系食开素嘅觉得好健康,但系又唔会好似印象中嘅素食餐厅咁无聊,好惊喜,真系唔好因为见倒系素食就却步,一定要入去试试。全餐饭我最钟意佢个奶油炖菜,奶油嘅味道啱啱好,好顺口一个唔小心就食左几转,而且全部𩠌都热辣辣,见住佢一兜清晒另一兜即刻上。环境都好舒服好干净,有景睇,入面又有唔少画同自制嘅装饰,食饱之后同朋友坐左阵吹下水影下靓相。总括成个经历都系开心嘅,以后经过中环会再去。

总括成个经历都系开心嘅,以后经过中环会再去。
2019-07-25