2022-08-19
呢間麥當勞係富泰邨出曬名 薯條又凍 服務又差 成日漏呢樣漏果樣其實我都好尊重老人家 給予老人家的工作機會係好值得欣賞 但朝早都尚算係繁忙時段 都唔少人係趕住買個早餐就走但安排位手腳唔靈活丶聽力好似有問題的老人家做點餐收銀 未免對成間餐廳係繁忙時段既運作造成極大的影響只係2位客人既點餐 都搞左10分鐘以上 慢慢一句句重複 一句句再問多次 問完又問 使用收銀機都好似5太熟練 又對客人指指點點態度仲極為惡劣!講野串串共!自己聽唔清楚 就當客人講野錯 or 講得細聲 我係後面等 都已經聽到上一位客人叫咩餐 背都背到了!呢間麥當勞的人手安排非常需要去改善 管理人員應該要考慮員工的能力 去安排合適的工作崗位或提供培訓俾呢位員工 俾個機會佢學習!除左以上,今次薯餅都算係脆既 湯底都未好似上次甘 淡如水....