2007-04-09 1 浏览
哩餐系我上个月食o既, 今日先得闲写~我同个fd食半buffet, d buffet dish真系麻麻地~都系果d韩烧前菜~我地都系样样试少少~我地order左两个石头饭~我果个石头饭唔知系唔系一上table时无即刻lo混~上左table一分钟左右先lo, 果d饭焦即刻浓哂,直情系浓到食唔到, 要拣返出黎~我个fd果个就无浓得咁劲~之后我地仲order左一碟烧墨鱼串~黎到o既竟然系八爪鱼仔串, 仲要系唔觉佢烧过, 就咁淋左d汁就算~不过食落都唔太差, 只系货不对版~d service真系...十万个差~个个waiter都系旺角仔(成头金发),成日大大声咁讲粗口~我同个fd 啱啱order完嘢食就拎张单上黎, 又上错菜, 我收错钱~ 我觉得个老板好好心地, 惊d青少年无o野做, 就叫d唔会有人请o既o靓仔黎做~唉....个环境又系好差~本身播music, 但系就好似落左disco咁无啦啦大声无啦啦细声, 播左一两首佢地终于都收手熄机, 我耳仔都终于唔驶受罪~另外...成个场好大烟~因为有人order韩烧, 但系佢地又无特别for韩烧o既抽气system, 能见度劲低~我俾佢烟到个头都痛埋
哩餐系我上个月食o既, 今日先得闲写~

个环境又系好差~本身播music, 但系就好似落左disco咁无啦啦大声无啦啦细声, 播左一两首佢地终于都收手熄机, 我耳仔都终于唔驶受罪~另外...成个场好大烟~因为有人order韩烧, 但系佢地又无特别for韩烧o既抽气system, 能见度劲低~我俾佢烟到个头都痛埋~

我以后都唔会去!!!!!!!