2010-10-04 27 浏览
由于是30号系长假期的前一天,仲有果日时不时就下大雨,成个中环啲restaurantsssss都无位,我地由山脚行到山顶先揾到落脚地!这间burger house 我已经系第二次黎,上次黎只不过喝左支beer~ 今次先可以试到佢的burger! 我同男朋友仔都唔食牛肉,所以我地好细心咁睇个menu...之后俾我地发现左佢的Hot Dogs 系用100%用牛肉 sausage ! 如果唔食牛的朋友仔要注意喔~我地order了: 1) Habibi lamb burger ( grilled lamb ) : 个sauce 好好味,不过个羊肉就好似簿左小小~我好钟意佢个味~好香的羊肉味(so ...)!2) Cajun Chicken ( Grilled chicken breast ):佢果两件鸡胸肉真系好大件!可惜男朋友仔话鸡肉有啲干,好似烧耐左啲啲~3) Cobb Sald (Chicken, bacon , blue chesse, avocado and blue cheese dressing ): 由于我好钟意食blue cheese,所以觉得个味道好正,好香!但男朋仔就好

我地order了:

3) Cobb Sald (Chicken, bacon , blue chesse, avocado and blue cheese dressing ): 由于我好钟意食blue cheese,所以觉得个味道好正,好香!但男朋仔就好怕,食左一两口就等手!

4) Beer x 2: Honey and Apple:我上次试过honey beer,今次饮 Apple beer !味道好似饮Juice 甜甜地~好易入口!
2010-09-30