2016-08-23 4532 浏览
生日庆祝 II 去完旅行, 返黎香港同朋友庆祝我生日 朋友带左我去Caliente食墨西哥餐~ (我都系第一次去墨西哥餐厅HAHACharred Sweet Corn Salad 粟米片上有粟米,蕃茄粒、洋葱粒同菜 配上青柠汁~感觉很清新!! 推介!Taco El Santo,饼皮够薄, 可以拣牛肉/鸡肉/猪肉 (好似) , 配上青红椒、椰菜、芝士,唔会太腻 几好味相对Enchiladas 就太腻了!! 食完之后 食唔落其他野~ 相当重口味 Taco El SantoNachos 粟米片之塔, 份量几多, 味道唔错~ 适合一大班人食... 我地得3个人,点菜太多了..食唔哂Grilled Rib Eye 好味!! 肉质几好, 唔好韧! 推介 叫了杯士多啤梨味的饮品(有酒精) 忘记了叫咩名 ><Mexican fried icecream墨西哥炸冰淇淋,有火焰环节,拍左片,但冇影相>< 味道好似炒雪糕咁, 同埋有酒味 ..不过都太腻了! 火焰环节不错! 几有惊喜!
生日庆祝 II
去完旅行, 返黎香港同朋友庆祝我生日

朋友带左我去Caliente食墨西哥餐~ (

我都系第一次去墨西哥餐厅HAHA

Charred Sweet Corn Salad

Taco El Santo

我地得3个人,点菜太多了..食唔哂
叫了杯士多啤梨味的饮品(有酒精) 忘记了叫咩名 ><
味道好似炒雪糕咁, 同埋有酒味 ..不过都太腻了!
火焰环节不错! 几有惊喜!
2016-05-11
庆祝纪念