2017-01-21 6890 浏览
年年生日我都会同屋企人食餐自助餐、放题、海鲜庆祝,今年选择放题,浪人晚餐放题是无限时的,又见feedback不错,所以早就book好枱去到6:27pm未开大门,等到6:30pm就正式入坐。入去既感觉好宽倘,不似以往去既日式放题店放尽枱好迫。店员全部都好似大学生年纪,手脚快,收order纸同上菜速度快,无漏单 (系食到最后想再叫少少刺身无来到,但唔紧要)刺身油甘鱼带子都不错,order时check in 餐厅Facebook 可送海胆 (但其实我觉得餐厅可以比食客既食物上左再影埋相先upload Facebook 比朋友见埋d食物相仲好)串烧牛舌我地encore左3次,因为全家都好中意食 天妇罗虾同鱼都encore 2次,好好味因为上菜快,今晚我地食到8:30pm已经好饱,满足环境、食物都满意,下次要再同朋友来
年年生日我都会同屋企人食餐自助餐放题、海鲜庆祝,今年选择放题,浪人晚餐放题是无限时的,又见feedback不错,所以早就book好枱

刺身
串烧牛舌我地encore左3次,因为全家都好中意食
天妇罗虾同鱼都encore 2次,好好味
天妇罗
串烧
因为上菜快,今晚我地食到8:30pm已经好饱,满足
环境、食物都满意,下次要再同朋友来
庆祝纪念
生日