2016-03-02 1260 浏览
情人节加人日,呢个大日子,好姊妹约我去睇优先场,再浪漫啲去戏院小食店买情人节套餐一齐食! 开场前小食部好多人排队,打晒蛇饼,小食店装修光鲜,好像糖果屋,色彩缤纷! 终于排到,店员落单好爽手,一个问晒我哋要嘅嘢!另一个负责执!好快比齐我哋! 甜爆谷:叫错了甜味,焦糖香脆,但爆谷较韧,唔够脆!所以一般!苹果梳打x2:呢只梳打之前已经试过,苹果味唔会假,唔药水,梳打够汽!最正系饮落唔会过甜,好清爽! Happy Cow雪榚:呢只雪榚之前试过,全素雪榚,以椰奶代替牛奶,套餐只有一杯(果然好sweet)味道有6款,朋友拣咗「盐味焦糖旋风」,第一次食咸味雪榚味道几特别,咸咸地,雪榚够滑!好味! La Flevre's Raspberry Rose Chocolate x2:虽然只有两粒,好珍贵,朋友形容系最好味嘅朱古力,香浓朱古力外壳,味道有朱古力嘅甘香,包住啲好似蓝莓乳酪,唔太甜,好滑,酸酸地!不过食唔出玫瑰花味,好味!店员勤快,一杯雪榚盒内已包一枝匙,所以问店员攞多支匙,见佢好努力左腾右腾揾到比我!辛苦了!唔同情人食都好sweet嘅套餐!

唔同情人食都好sweet嘅套餐!
2016-02-14
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
$50 (其他)
庆祝纪念
情人节