招聘中
$18,500-$25,500
月薪
2021-09-28 121 浏览
终于挨过粮尾, 又到月头可以食返餐好呢间 No Money So Lonely 好岩形容月光族💸咁有玩味原来系Mamaday 既姊妹店💛 连食物都大玩fusion!咸咸酸酸既话梅奶昔, 估唔到又几好味另一杯椰子香茅咖啡, 椰子同香茅味反而唔系咁出, 都系以americano为主泰式香叶肉碎放上pizza🍕又几有泰式味道, 不过如果个猪颈肉可以系一条条大块d, 同肉碎既质感会更加有对比, 更加突出四川担担饭唔系面, 系拎左佢个香麻味道. 最开心系啖啖蟹肉超足料, 鲜味反而更出虽然粮尾, 但系个人大食无办法:S 最后都要叫个番薯条小食share, 蜜糖芥末酱点下点下就好快食哂成萝, 份量都几多架呢间咁有玩味既fusion菜系旺角T.O.P新潮商场, 装修都几靓, 虽然餐厅被分做几个区域坐, 开放式设计中间可以行人, 但都坐得舒服而唔会觉得有好多人望住, 同朋友causal吹下水都系一个唔错既选择
终于挨过粮尾, 又到月头可以食返餐好

咸咸酸酸既话梅奶昔, 估唔到又几好味
番薯爱话梅奶昔

椰子香茅咖啡

泰式肉碎猪颈肉比萨

啖啖蟹肉担担饭

地瓜条蜜糖芥末酱

等候时间
5 分钟 (堂食)
番薯爱话梅奶昔
椰子香茅咖啡