今日去到大角咀附近有一间好好食嘅西式餐厅,而间餐厅系朋友介绍俾我既!佢话除咗多嘢食多款式选择之外,价钱仲非常之性价比高,重点系餐厅嘅摆设都非常之有设计感!啱晒我哋呢啲钟意打卡影相嘅朋友!第一道主菜:素带子忌廉汁拼猫耳朵粉澳大只系用香煎嘅煎菇类整成、除咗同老师讲咬落去非常之多汁!食落都非常之香浓!忌廉汁非常之香!猫耳朵粉咬落去好q弹!第二道主菜:柠檬牛油汁煮砚呢个真系好香同好滑、加上柠檬汁唔酸,食落仲好开胃!仲有牛油味突出!香到想一啖食哂佢!之后一定唔小得甜品!今次叫咗二世祖雪糕拼窝夫!除左好香之外!豆腐雪糕味好独特,加上份量超大好抵食!饮品方面选择左二世祖朱古力奶同抺茶白朱古力奶,二世祖朱古力香浓滑溜质感!饮落去唔好肚济!而抺茶朱古力亦好淡香!抺茶味好出,但又唔会盖过牛奶既鲜味!同场加多左个朱古力心太软!配上豆腐雪糕真系好夹!好好食😍😍😍EASY JOE大角咀福全街18号地舖

第一道主菜:素带子忌廉汁拼猫耳朵粉

第二道主菜:柠檬牛油汁煮砚