闻名已久咖啡弄, 次次黎到都冇哂筹, 今次有朋友特登早到黎攞位, 终于可以一试佢系咪真系咁好食一坐底感觉间舖好细好逼, 音乐又鬼死咁大声, 完全无CAFE 悠闲感觉!抹茶牛乳咖啡弄限定每人一定要叫一杯饮品, 于是叫左呢个, 味道都OK, 有浓浓抹茶味, 不过同MAC CAFE饮到既味道好似, 但呢度仲要贵1/3烟鸡肉三明治老实讲, 虽然三文治有烘底系不错, 但配料质素好普通, 烟鸡肉又干又硬, 唔算得上系好食, 去连锁美式三文治店可能更好玉米里肌起士可颂呢个牛角包算系咁多样野入面比较好食, 半溶软熟芝士加上热辣辣香脆牛角包, 口感一流, 可惜当中的猪扒太干太硬, 至于粟米同沙律....一般鲜果雪糕松饼生果只有火龙果同橙, 太单调而且唔甜, 芒果雪糕味道一般, 现成便宜货, 搭配既芒果汁好酸, 唯一比较好食系松饼, 松软有牛油味

抹茶牛乳
烟鸡肉三明治
玉米里肌起士可颂
鲜果雪糕松饼

题外话/补充资料: 食物质素好一般唔值呢个价, 环境又嘈又逼, 又冇好野食又唔系食环境, 唔值得再黎!!
2014-11-21
等候时间
60 分钟 (堂食)