2013-01-06 18 浏览
第一次赏试用WHATSAPP落单, 好特别而且服务亦相当好^^ 有3个SET DINNER俾我地选出, 不过价钱有少少贵, 但当时我地去到冇其他客, 就好似包场嘅感觉咁~~咁睇价钱就好抵 XD因为我同另一个朋友好钟意神话呢队韩国组, 所以当时一入到去就非常HIGH!!我地BOOK个张台上放左个小蜡蠋, 好有气氛^^有个朋友迟左黎, 我地就一边影相一边等佢, 不停咁影就影左成个钟^^到左上DINNER时间, 有汤到包, 一试果然物有所值!! 汤冇出面咁多味精,比较新鲜,而个包都好软,几好味~~所有食物都系老板同老板娘用新鲜材料煮, 一食就知同出面嘅分别~到左主菜,我叫左个白汁烟肉饭,估唔到佢用左d蛋黄汁同饭一齐煮,令到白饭更加有味道~~我同朋友再点左个EUSHA! EUSHA! 饮品,(因为系神话第一首出道嘅歌^^) 饮品有好足料嘅橙肉, 菠萝, LEMON...食完玩完真系好满足^^ (大发!!)最后仲送上甜品,系我最钟意嘅朱古力蛋糕!!由头盘到甜品我都冇失望过,正!后来发现呢间店系10:00P.M.关门, 唔小心同班朋友食迟左, 但系老板同老板娘都冇赶我地走, 真系非常唔好意思^^"
我地BOOK个张台上放左个小蜡蠋, 好有气氛^^

食完玩完真系好满足^^ (大发!!)

希望有更多香港人认识到神话呢队快15年嘅组合, 同呢间有特色嘅餐厅啦!! ^^~
2012-12-19