2023-02-28 24 浏览
偶尔发现铜锣湾开咗一间食burger同Gelato嘅小店,burger即叫即整,够晒新鲜滚热辣🤩同朋友一人叫左一个tasting set, 啱晒女仔份量,跟set仲配埋薯条☺✨Wagyu Burger - 和牛汉堡扒好juicy, 配搭蕃茄同生菜解腻令整体更滋味,薯条偏脆身,食落几香口!✨Pork Burger - 除左猪肉汉堡扒,仲食到有烟肉同洋葱,口感同层次都好丰富🥰✨Premium Pandan Lemongrass Bluepea - 佢嘅雪糕都几多款特别味,又有猫山王同D24, 仲有我好钟意嘅斑兰,呢只味仲mix左香茅同蝶豆花,味道几清新😋✨Matcha Latte - 天气冻所以叫左热嘅抹茶latte, 抹茶味甘香,唔会太甜,质地算丝滑👍

Wagyu Burger

Pork Burger