2021-09-25 245 浏览
同仔仔去完覆诊,特别搭车过黎食!个阵已经1点半,所以满场都唔洗排队✌🏻食物春卷仔仔最钟意呢个!有4条大概2只手指咁粗咁长…好脆口!如果琼多少少油岀黎仲好咬落去好实净,好外脆内软嘅感觉!加埋佢个喼汁真系好好食😋烧卖呢个真系好酒楼烧卖风味😭😭😭系有菇味架!好饱满,好弹牙黑椒金钱肚好耐冇食过金钱肚,佢呢个有几条乌冬面底,仔仔食晒啲面仲话唔够食🤣啲金钱肚好入味,有粒粒黑椒味。流沙奶黄包唔知系咪去得晏,个包唔流沙,又唔奶黄🥺我最钟意同最期待嘅奶黄话咁冇咗虾饺皮薄,虾唔大只,所以粒虾饺大约5蚊咁大姐。一啖就啪入口糯米鸡一黎到🤣好大个,2岁小朋友手掌咁大,好足料!不过咸左少少,有火腿、鹌鹑蛋、鸡肉…凤爪排骨饭呢个要黎饱下肚,啲饭蒸得好靓,但个卖相就唔系太靓仔用过虾将军(定辣椒酱?唔辣架㖞)捞饭真系好好食!大家一定要试牛肉球一定要点喼汁!真系好好食!牛肉球大过乒乓波入面有好多葱、马蹄…服务姐姐好好呀!见我哋抱住小朋友,都帮我哋转卡位,坐正风口位又问我哋怕唔怕佢冻!食完之后好快收左啲碟,因为啲卡位都比较窄
食物

春卷
咬落去好实净,好外脆内软嘅感觉!加埋佢个喼汁真系好好食😋
烧卖
呢个真系好酒楼烧卖风味😭😭😭系有菇味架!
好饱满,好弹牙
流沙奶黄包
虾饺
皮薄,虾唔大只,所以粒虾饺大约5蚊咁大姐。一啖就啪入口
凤爪排骨饭
呢个要黎饱下肚,啲饭蒸得好靓,但个卖相就唔系太靓仔

牛肉球
一定要点喼汁!真系好好食!牛肉球大过乒乓波
入面有好多葱、马蹄…

鲜虾烧卖
凤爪排骨饭