2021-07-25 1244 浏览
🤍呢间店有好多唔同口味嘅窝夫 ,但系我哋最后都系拣咗原味嘅窝夫拼啲香蕉~♡(◉Θ◉)♡🤍个人觉得中环区嘅食物一向都偏贵,而呢一间店喺中环区嚟讲就算系适中嘅价钱。🤍店入面嘅人流唔系好多,所以我哋都唔使排队就即刻有位。٩۹(๑•̀ω•́ ๑)۶🤍就算就咁嗌餐都会有半份waffle,所以我就觉得我就咁买全份嘅份量有啲细啦(。•́︿•̀。)🤍老板同员工嘅服务态度都好好,佢哋会走嚟问我有咩需要,最后走嘅时候虽然唔知点解鼓励我地要俾cash,但系都送咗几个口罩畀我哋,仲要系有窝夫图案架!好cute(灬°ω°灬) 。🤍因为少去中环,所以都未必有机会再帮衬,但系整体嚟讲都推荐大家去食嘅!⁽⁽٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶⁾⁾