店面细细嘅街坊小店,估唔到食物种类特别之余,质素亦稍有惊喜,尤其系佢地嘅墨鱼荸荠饺😋饺子皮薄而且里面嘅馅料足料结实,墨鱼味鲜浓,加埋爽口嘅荸荠 (马蹄) 真系绝配👍🏻 再点埋佢地自家制嘅蒜蓉酱,味道又有另一层次,好滋味,推介😋另一样令我留下深刻印象嘅系麻辣鱼皮,鱼皮非常爽脆❣️其麻辣味道嘅后劲,同佢地自家制嘅麻辣菜甫一样,相当凌厉而且维持好耐😆麻辣嗜好者必试🤭凉拌白菜心嘅醋汁调较得恰到好处,系一碟开胃而且富有纤维嘅前菜☺️见餐牌上有其他食肆比较少有嘅砂锅酸菜汆白肉,所以叫来试试。足料之余白肉都几腍,附上嘅薯粉索晒汤汁嘅味道😋 食完暖晒😆店员服务有礼亲切,而且好多熟客,感觉系一间著重质素而且重人情味嘅小店,值得支持☺️
墨鱼荸荠饺

麻辣鱼皮

豆浆、山揸茶、自家制辣菜甫

凉拌白菜心

砂锅酸菜汆白肉