📍#坑口 #锦丽#羊羊在坑口#羊羊在新界最近行街咁啱行过,就试下呢间特色越南菜🇻🇳装修都精致,几有越南街头风味🤣最特别系有分一人同二人套餐,咁就可以唔驶头痕拣食咩✌🏻🐑越式晚市套餐 (风味二人套餐) $226🍜胡志明综合粉胜在多花款,有生牛肉、熟牛肉、牛丸🐮生牛肉烫一烫已经熟咗8成,但系同熟牛肉比点都嫩滑啲😋有得拣金边粉、河粉、米粉等,感觉上金边粉同河粉分别唔大,最多都系粗幼唔同🤪✨特色小食拼盘有金丝网虾春卷、越式蔗虾、牛油鸡锤、香茅猪扒,最大特色系劲油🫠仲要冻咗,所以食落麻麻😥🎋清甜甘蔗汁甜系假甜,饮落好似浓缩蔗汁沟水😇总价钱 - $226+10% 评分-回头草指数(🍀🍀🍀🍀🍀满分)食物:🍀🍀环境:🍀🍀🍀服务:🍀🍀🍀#hkfoodie #吃喝玩乐 #原相直出 #坑口美食 #新界美食 #美食推介 #越南菜 #蔗虾 #牛肉粉 #朋友聚餐 #家庭聚餐 #高质午餐推介 #中菜 #香港美食指南 #香港美食 #香港 #香港好去处 #美食日记

📍#坑口 #锦丽

#羊羊在坑口
#羊羊在新界

🐑越式晚市套餐 (风味二人套餐) $226
🍜胡志明综合粉

✨特色小食拼盘

🎋清甜甘蔗汁
甜系假甜,饮落好似浓缩蔗汁沟水😇

总价钱 - $226+10%

评分-回头草指数(🍀🍀🍀🍀🍀满分)
食物:🍀🍀
环境:🍀🍀🍀