2024-03-05 82 浏览
今日去到旺角附近。谂住食打边炉、谂起打边炉环境都比较嘈杂、经过朋友介绍咗一间喺百宝利商场5楼𠮶度、佢话会比较私人空间冇咁嘈,同埋都系任食!我同个朋友都系好想食牛、疯狂食𠮶只!所以就去咗朋友介绍呢一间佢有好多唔同嘅牛肉种类都系可以任食!打边炉嘅汤底亦都好多选择!例如有:呢度既牛种类都有好多选择!除此之外,出边冬季仲有好多蔬菜、生菜、油麦菜,娃娃菜都有!唔同嘅配料选择!有粟米、莴笋仲有响铃卷、当然唔少得仲有韩国拉面同埋乌冬银针粉都有真系好正!个人好钟意食银针粉唔系间间打边炉都有!大家记得认住呢间系有银针粉食!饮品方面亦都系任饮都有好多唔同嘅饮品可以俾大家选择 、雪糕甜品都系任食、绝对有足够嘅时间食晒我哋叫嘅嘢!天下粮仓旺角弥敦道百宝利商业大厦5楼

天下粮仓
旺角弥敦道百宝利商业大厦5楼