餐厅: TANO Pasta Steak Wine By the Patagonia
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-03-20 131 浏览
TANO 、Carne’s 同The Grand Patagonia Steak House呢3间餐厅都系同一个集团,主打阿根廷牛,之前已食过其他两间,今次又去试埋Tano! -Empanadas 4 flavors我地今次叫晒4款味道~ 牛/鸡/火腿芝士同埋蔬菜~呢几只涨卜卜炸饺子次次食阿根廷野都一定会叫,我最钟意牛肉同火腿芝士。前者牛肉馅加咗好多香料去炒所以味道超浓郁惹味;火腿芝士既烟熏火腿同芝士个味我都好钟意 -Provoleta Cheese芝士用炭火上烤过,表面带有阵阵焦香,上黎时候热辣辣仲超拉丝!夹埋面包食一流-Ribeye 14oz (medium rare) Served with chimichurri sauce肉眼扒烤至三成熟,表面炭烤过内里仲保持粉红色的肉汁。牛扒肉质是鲜嫩多汁,牛味浓郁~食既时候要配埋阿根廷特色酱汁chimichurri,味道酸辣清爽,可以中和返牛扒既油腻感-薯条呢个side dish唔讲得笑超好食!即叫即炸非常香口加埋啲蒜香调味,你系完全食唔停口-Fettucini al Ragu呢个肉酱扁意面,个肉酱味比平时餐厅既浓郁,意粉al dente
-Empanadas 4 flavors
-Provoleta Cheese
ribeye  14oz
-Ribeye 14oz (medium rare)
Served with chimichurri sauce
-薯条
-Fettucini al Ragu
呢个肉酱扁意面,个肉酱味比平时餐厅既浓郁,意粉al dente💯💯
-Tiramisu
Tiramisu既mascarpone cheese 同咖啡味一半半,酒味就比较少 但呢个比例系我钟意既~面头再加埋可可粉好味道
ribeye  14oz
  • ribeye