2019-05-24 333 浏览
人烧我又烧,好耐无烧肉喇,但天气太热,唔想系户外烧烤,所以就去食吓韩烧!我哋𠮶日晏昼去到,唔算好多人,但系因为我哋系午市嘅时候去,所以好多人都系食紧佢嘅午市套餐,反而好少人喺度烧肉!但系我哋今日呢就系想烧烤!咁点可以冇烧肉啊!我哋打开午市套餐个Menu,发觉原来佢都有烧肉套餐,真系好开心呀!又可以烧肉又可以平啲嘅价钱去享受韩烧,不得了!肉嘅质素都几唔错,尤其是个护心肉,入口即溶!因为个烧肉套餐冇乜鸡肉,所以我哋要咗个韩式鸡肉饭套餐,个鸡肉嘅味略嫌有少少痰,如果可以加多啲酱汁就好啦,但系都可以点距俾我哋嘅酱汁,咁就中和返个味道啦!嘢饮方面我哋要左两杯冻柠茶同埋一个特色嘅嘢饮,佢个卖相非常之好,令到人哋好想试一试!