餐厅: OPPA韓國燒肉店
资讯:

2023-10-16 161 浏览
次次经过都劲多人等位🫨 想试好耐🩷 今次预早打去book 就有位啦🥰 好有去左韩国🇰🇷咁 周围都系壁画入座后职员即刻比左韩国前菜我地🥰 妈咪劲钟意食韩国d前菜呢😆 仲可以无限任添🙈 另外, 有订枱既话系会送鲍鱼冷盘😍一人一只大大只🤪好爽口好味吃😋 今次我哋就叫咗门口poster果个 《和牛拼盘》$458 大大碟🐂 星级推介🌟必叫卖相都靓, 每件牛肉都大大块🐂脂肪比例均匀, 又香又嫩《菠萝牛肉》都唔错呀🍍🐂 卖相好靓, 食落有惊喜😍 牛味好重, 肉质林得来又有咬口🤪 加埋新鲜菠萝, 洋葱 再挛生菜夹著食🥰 烧菠萝🍍好好食🤤 每次都必食另外仲有⭐️韩酱海鲜盛▫️全部海鲜都好大件又新鲜⭐️八爪鱼海鲜泡菜汤汤▫️八爪鱼🐙 须成条挂左系碗边😆 好搞笑🤣岩晒打卡⭐️M6和牛肩胛肉▫️超正牛肉又香又嫩又大件⭐️鳗鳗烧▫️烧鳗鱼, 好香好脆⭐️菠萝沙冰▫️必叫▫️可以打卡😍新鲜菠萝汁沙冰再加原只菠萝🍍

卖相都靓, 每件牛肉都大大块🐂脂肪比例均匀, 又香又嫩

另外仲有
⭐️韩酱海鲜盛▫️全部海鲜都好大件又新鲜
⭐️M6和牛肩胛肉▫️超正牛肉又香又嫩又大件
⭐️鳗鳗烧▫️烧鳗鱼, 好香好脆