2021-12-05 707 浏览
中环呢间Tango嘅lunch set已经食过几次, 之前试过element 𠮶间, 始终觉得中环呢间最好食!今次同朋友庆祝生日都照拣返呢间!最中意佢个午市套餐有beef tartare!!每次来都必点, 平时出去食饭, 单叫一个beef tartare 都要百几蚊, 呢度个lunch set前菜居然包埋beef tartare, 而且份量足!! 每次未到主菜都已经食到六成饱,因为佢哋呢度嘅餐前面包整得好有诚意,净系食面包都食到饱!佢哋嘅主菜可以加钱食牛,或者食意粉汉堡包等等,我叫咗个意粉,我朋友就叫咗个汉堡包,另外因为佢生日,我额外点左个甜品,可以要求写happy birthday 上去嘅, 但系因为太饱嘅缘故,个甜品最后我哋影完相就打包拎走左食唔落。每次喺度食午饭都会食到超级满足,胃口比较细嘅朋友真系食到要打包拎走!